Persondatapolitik


1.    Formål

Formålet med denne persondatapolitik er at forklare, hvordan vores organisation bruger de persondata, vi indsamler fra dig, når du bruger vores hjemmeside.

 

2.    Hvilke data indsamler vi?

Oscilla® indsamler følgende data:

  • Personoplysninger (navn, e-mailadresse, telefonnummer osv.) fra kunder og leverandører.

 

3.    Hvordan indsamler vi dine data?

Du giver direkte Oscilla de fleste af de data, vi modtager fra e-mails. Vi indsamler og behandler data, når du:

  • Bestiller et af vores produkter eller anmoder om support og service.
  • Frivilligt fuldfører en kundetilfredshedsundersøgelse eller giver feedback via e-mail.
  • Bruger eller ser vores hjemmeside via din browsers cookies.

 

4.    Hvordan bruger vi dine data?

Oscilla indsamler dine data, så vi kan:

  • Behandle din ordre og administrere din konto.
  • Sende dig e-mails med særlige tilbud på andre produkter og tjenester, vi tror, du ville synes om.

Oscilla vil kun dele dine data med andre virksomheder, hvis du giver samtykke til det. Du vil til enhver tid have mulighed for at fravælge vores e-mailliste.

 

5.    Hvordan opbevarer vi dine data?

Oscilla opbevarer dine data sikkert hos Oscilla A/S, Aabogade 15, 8200 Aarhus, Danmark, på vores virksomheds sikrede server, hvor data er krypteret, og serveren er beskyttet bag vores firewall.

Oscilla opbevarer dine personlige data i 5 år efter den sidste aktivitet fra din side. Når denne periode er udløbet, vil vi slette kundedataene fra vores ERP-system.

 

6.    Markedsføring

Oscilla vil gerne sende dig information om produkter og tjenester fra os, som vi tror, du ville synes om.

Hvis du har accepteret at modtage markedsføring, kan du altid fravælge dette på et senere tidspunkt.

Hvis du ikke længere ønsker at blive kontaktet til markedsføringsformål, bedes du sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 
7.    Hvad er dine databeskyttelsesrettigheder?

Oscilla vil gerne sikre, at du er fuldt ud informeret om alle dine databeskyttelsesrettigheder. Enhver bruger har ret til følgende:

Retten til adgang – Du har ret til at anmode Oscilla om kopier af dine personoplysninger. Vi kan opkræve et mindre gebyr for denne tjeneste.

Retten til rettelser – Du har ret til at anmode Oscilla om at korrigere oplysninger, du mener, er unøjagtige. Du har også ret til at anmode Oscilla om at fuldføre oplysninger, du mener, er ufuldstændige.

Retten til sletning – Du har ret til at anmode Oscilla om at slette dine personoplysninger under visse betingelser.

Retten til at begrænse behandling – Du har ret til at anmode Oscilla om at begrænse behandlingen af dine personoplysninger under visse betingelser.

Retten til at gøre indsigelse mod behandling – Du har ret til at gøre indsigelse mod Oscillas behandling af dine personoplysninger under visse betingelser.

Retten til dataportabilitet – Du har ret til at anmode Oscilla om at overføre de data, vi har indsamlet, til en anden organisation eller direkte til dig under visse betingelser.

Hvis du fremsætter en anmodning, har vi en måned til at svare dig. Hvis du ønsker at udøve nogen af disse rettigheder, bedes du kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

8.    Persondatapolitikker på andre hjemmesider

Oscillas hjemmeside indeholder links til andre hjemmesider. Vores fortrolighedspolitik gælder kun for vores hjemmeside, så hvis du klikker på et link til en anden hjemmeside, bør du læse deres persondatapolitik.

 

9.    Ændringer i vores persondatapolitik

Oscilla holder sin persondatapolitik under regelmæssig revision og placerer eventuelle opdateringer på denne webside. Denne persondatapolitik blev sidst opdateret den 25. januar 2024.

 

10.    Hvordan kontakter du os?

Hvis du har spørgsmål om Oscillas persondatapolitik, dine indsamlede data, eller ønsker du at udøve en af dine databeskyttelsesrettigheder, bedes du kontakte os.

 

Tlf.:

+45 61 72 81 70

Adresse:

 

 

 

Oscilla A/S

Att. Joachim Boll

Aabogade 15, 8200 Aarhus

DENMARK

E-mail:

 

 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

Company

Oscilla A/S
Aabogade 15,
8200 Aarhus
DENMARK