Image
Oscilla® er en dansk virksomhed, der siden 1959 har fremstillet medicinsk udstyr til høretest. Oscilla Audiometre er kendt i hele verden for god brugervenlighed og enkelt design.

Mobil løsning til høretest

Den nye generation af Oscilla® USB audiometre giver en ultra mobil høretest-løsning. Med en totalvægt på mindre end 900g og en let installation med bare et enkelt usb stik i din PC, er Oscilla den optimale løsning til høretest i klinikker og på farten.

Det nye headset

Det nye Oscilla® H210A audiometri-headset har markedets bedste støjreduktion og er klinisk testet efter ISO 389-8 og ISO 389-9 af Physikalisch-Technische Bundesanstalt (PTB) i Braunschweig, Tyskland.

Det nye headset har kun et kabel ud af headsettet, så man undgår snoede ledninger.

Interaktion med patienten

Den nye lysende, farvede svarknap er lavet af medicinsk silikone af høj kvalitet. Den lyser når audiometret er tilsluttet, skifter farve under høretesten, og når man trykker på svarknappen, hvilket forbedrer interaktionen med patienten.

MDR lovgivning

Den nye MDR lovgivning: EU 2017/745 trådte i kraft den 26. maj 2021. Med øget krav til patient- og datasikkerhed for medicinsk udstyr og software, giver den bedre og mere sikre produkter. De nye Oscilla® audiometre + AudioConsole®-softwaren opfylder naturligvis alle de nye krav.

Software

Oscilla® AudioConsole®-softwaren er velkendt for sit optimale workflow. Softwaren er integreret med mange patient-datasystemer på verdensplan. Den seneste version er CE mærket og klassificeret som klasse IIa under den nye MDR lovgivning. Oscilla® AudioConsole® er fuldt kompatibel med alle eksisterende og nye Oscilla® instrumenter.

Historien

Oscilla® har mere end 60 års erfaring i fremstilling og udvikling af løsninger til høretest, og bliver solgt i hele verden.

Brugervenligt design

For Oscilla® har innovation og brugervenlighed højeste prioritet. Vi udvikler derfor altid vores produkter i tæt samarbejde med brugerne, og oversætter deres behov til nye løsninger.

Company

Oscilla A/S
Aabogade 15,
8200 Aarhus
DENMARK